Erika panzió

A panzió a Magas Tátra központjában fekszik a Slavkovsky csúcs déli lejtőjénél, 50 méternyire a tátrai villamosvasút és autóbusz megállóktól. A környezet ideális lehetőségeket nyújt magashegyi turisztikára, síelésre, illetve légzőszervi betegségek gyógyítására. Télen sível megközelíthetők a kb. 2-3 kilométerre fekvő nagy síközpontok, mint Stary Smokovec (Ó Tátrafüred), ill. Tatranská Lomnica (Tátralomnic). A panzió közvetlen közelében 350 méter hosszú sípálya működik felvonóval TATRAPOMA név alatt. Vrbov termálfürdő 12 kilométerre, Aquapark Poprádon 13 kilométerre található.

A panzió családias atmoszférával rendelkezik. Újjáépített részében két- és háromágyas szobákat kínálunk pótágyazási lehetőséggel – saját fürdőszobával vagy zuhanyozóval, WC-vel és televízióval. Az eredeti részben 2 – 4 ágyas – pótágyazási lehetőséggel rendelkező – hideg/melegvizes mosdós szobák vannak (TV kölcsönözhető). Ezeknél a szobáknál a WC-k és a zuhanyozók a folyosókról nyílnak.

 

 

A félpanzió reggeliből és menüválasztásos vacsorából áll, melyet a szlovák népi festésű és kerámiákkal díszített étteremben fogyaszthatnak el a vendégek.

Szabad idejüket biliárddal, asztalitenisszel vagy teniszpályán (ami a panzió közelében van) tölthetik. Saját kocsival érkezőknek az ingyenes parkolóban – szükség esetén garázsban is – lehetséges a parkolás.

 

«
»