Zornicka panzió

A ** ZORNIČKA Panzió minden kedves kirándulni, pihenni, sportolni, ünnepelni  vágyónak szíves figyelmébe ajánlja szolgáltatásait. A 82 személy elszállásolására alkalmas panzió modern berendezéssel ellátott 2 -3 ágyas gyönyörűen felújított szobái (zuhany, toalett, TV/Sat, telefon, rádió) az Ön felhőtlen kikapcsolódását hivatottak szolgálni. Eze n kívül 15 személyre turistaszállás is igényelhető.  75 személyes éttermünk a szlovák és a nemzetközi konyha ínyencségeit kínálja. Üdülővendégeink igénybe vehetik a relaxác iós központot (örvény- és pezsgőfürdő, száraz szauna, gőz szauna, medence, fitnesz centrum), asztaliteniszezhetnek, biliárdozhatnak.

A panzió elhelyezkedése rendkívül előnyös, különösen a téli sportok kedvelői szempontjából, hiszen a libegő kb. 40 m-re, a húzós sífelvonó pedig 200 m-re található.
A téli sportok szerelmeseinek a téli szezon maga az éden. Donovalyn 17 lesiklópálya található (11 km hosszú), melyeknek több mint a fele műhavas, mindehhez 18 húzós sífelvonó és 2 libegő (12900 személy/óra kapacitással) járul.
A közelben található egy libegő Nová Hoľára (1370 tszfm), ahol a két kilométer hosszúságú pályán az igényesebb síelők és a snowboardozók is megtalálják a számításukat.
A panzió körüli felvonók éjszakai síelésre is igénybe vehetők.
A hófödte táj és a Donovaly környéki települések kellemes környezetet biztosítanak a nagy téli sétákhoz és a sífutáshoz egyaránt (környékünkön 130 km hosszúságú 10 sífutópálya található).

Panzió szobák:

A panzió szobákhoz és lakóegységekhez saját fürdőszoba (zuhanyzós, műholdas tv, telefon és rádió tartozik.

 

 

  • 2-3 fős szobák: 2 ágyas, a szobák egy része 3. főre  pótágyazható
  • 3-4 fős szobák:  3 ágyas, a  szobák egy része 4. főre  pótágyazható
  • 4 fős szobák (1 légterű):  4 ágyas
  • 4 fős classic lakóegység  (2 légterű): elegánsan berendezett nappali kanapéval  (duplaággyá nyitható), franciaágyas hálószoba
  • 4 fős lux lakóegység  (3 légterű): tágas, ízlésesen berendezett nappali kanapéval (duplaággyá nyitható), franciaágyas hálószoba, külön dolgozószoba

 


Turista szobák:

  • 2 fős turista szobák: turista színvonalú, 2 ágyas szobák.  A két szobához egy közös zuhanyzós fürdőszoba tartozik (külön, zárható bejárattal mindkét szobából).

 

«
»