Zdiar

Magasság: 967-1057 m Szintkülönbség: 90
Sípályák hossza: 2.2 Fekete: - - Piros: - - Kék: 2.2
Liftek száma: 9 kabinos: - - ülőlift: - - húzólift: 9
Budapest: 288

A magyarok által egyik legkedveltebb síterep a Szepesi Magura és a Béla-i Tátra találkozásánál. Az oktatásra kiválóan alkalmas síterep a kezdőknek is könnyen használható felvonókat (5 kék, 2 piros), lankás pályákat, ellenlejtőt biztosít. Azoknak akik nehezebb és hosszabb pályákra vágynak, a Zdiar nevű falu elején található Bachledova Dolina és Jezersko pályák nyújthatnak kellemes síélményeket. Itt kék, piros és fekete pályák egyaránt megtalálhatóak.

Egyéni síutak

A szálloda Zdiartól 1500 méterre, a hegyek és erdők mélyén található. A szállodához egy 350 méterek, korongos felvonó tartozik, mely a síoktatáshoz kiváló. Az épületben 2,3 ágyas pótágyazható szobákat, valamint 2+2 ágyas családi szobákat kínálunk, melyek zuhanyzóval, tv-vel, rádióval vannak ...
Tovább »
A Zdiar panzió a híres Tátrai falucska szívében helyezkedik el. A sípályák a faluból kiindulva  közel 3 km út megtétele után érhetők el. A hangulatos panzióban 2-3 ágyas szobákat, valamint apartmanokat kínálunk közös zuhanyzóval és saját fürdőszobával is.