Iskolai sítáborok Lengyelországban, modern pályákon, bomba áron!

Tatrzanska Bialka
44.750 Ft
Időtartam: 4 nap /3 éj
Helyszín:
Részvételi díj:
44.750 Ft
Indulási időpontok:
Nincs meghirdetett időpont,érdeklődjön irodánkban

Kedves Tanárok, Csoportszervezők, Leendő Utasaink!

A Vidám Delfin évek óta rendszeresen Tatrzanska Bialkára szervezi sítáborainak nagyrészét, melyre benneteket is invitálunk! A sírégió teljesen új fejlesztésű, minden felvonó osztrák technológia, reggel 9:00 – este 22:00-ig lehet síelni, legmodernebb hóágyúkkal, felvonókkal felszerelt. Nagyon hóbiztos pályarendszer, december közepétől áprilisig síelhető sírégió! A kötelmúltban adtak át 3 db új 6 üléses buborékos, fűtött üléses felvonót. Közel van Nyíregyházához, mindössze 297 km. Az utazás napján délután már síelünk akár este 22:00-ig, hazautazáskor délután még síelünk, utána megyünk haza, ÍGY NEM VESZTÜNK NAPOKAT AZ UTAZÁSSAL! És nem utolsó sorban sehol a világban nem szeretik úgy a magyarokat, mint Lengyelországban. Fontos érv a lengyelországi sítáborok mellett, hogy az euró-val ellentétben a forint-zloty árfolyam nem, vagy csak minimális mértékben változik. Csoportos utaknál a kezdőknek az egész napos minőségi síoktatás INGYENES, így a szervező tanárok tényleg síelhetnek a tábor ideje alatt.  A napi síoktatás  után magán sí és snowboard órák igényelhetők, ára: 8000 Ft/óra.

Egyszóval: MIÉRT MENNE MESSZEBB, HA ALIG 300 KM-RE IS NYUGATI SZÍNVONALÚ SÍRÉGIÓBAN SÍELHET ???

Fontos információk:

bialka-siterkep

A piros és főleg kék sípályák kezdőknek és haladóknak is kedveznek, a pályarendszeren főleg osztrák ülőliftes (8 db, ebből fűtött üléses, buborékos 3 db.), csákányos (1 db) és korongos (7 db) varázsszőnyeg (1 db) felvonókkal szállítják fel a sízőket. Több, közelben lévő pályára is érvényes az itt vásárolt síbérlet, például: Jorgow, Crna Gora, Kaniowka pályáira. A szállásról a sípályákra és vissza, esetleg a rendszer más sípályáira INGYENES síbusszal (95 lehet eljutni, függetlenül attól, hogy rendelkezünk e érvényes síbérlettel, vagy sem. Külön élmény a közelmúltban épített , fűtött üléses, buborékos 6 személyes libegők használata!

Térítéses fakultatív programok Bialkán:

  • a sípálya lábánál található THERMA termálfürdő használata
  • motoros szán bérlés, quad bérlés vezetővel
  • gyerekeknek hófánkozás
  • kirándulás Zakopáné-ba, városnézés, vásárlás a gubalowka-i piacon,
  • profiknak síelés a lengyel Magas Tátrai-i hegycsúcs lába alatti piros és fekete pályákon.

BIZTOSÍTÁS:

Téli sportokkal kiegészített biztosítást javaslunk az alap biztosítások helyett:
20-40 főig 705 Ft /nap sí sztár EUB biztosítás 25.000.000 Ft ig biztosít.
20-40 főig alap EUB biztosítás 500 Ft. A biztosítás árak 2021. november elején változnak-
A 2021/2022-es szezonban kiemelten javasoljuk a storno biztosítás megkötését, melynek díja a befizetett összeg 2,5 – 5%- a típustól függően. A díjazásról érdeklődjön irodánkban!

 

1. Magánpanzió

A szálláshely a főutcán, a kotelnicai pályarendszertől 1,5 km-re , a Remiaszów felvonóktól 700 méterre található két csillagos magánpanzió. Síelni autóval vagy síbusszal lehet menni, és a központi parkolóban a pályák alján lehet megállni. A síbusz megállója 50 méterre található a szállástól. A szállás 65 fős kapacitású 55 fő a főépületben, 10 fő az udvarban egy külön házban. A szállás tiszta, meleg, a háziak segítőkészek. Az étkezés saját étteremben történik, nagyon bőséges az étel. A szobák tiszták, melegek, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A pincében sítároló és ping-pong asztal, a tv-vel felszerelt kis társalgó szobában csocsó található.

Lengyel sí szállás 1

Részvételi díj

Részvételi díj félpanzióval:

4 nap/ 3 éj: felnőtteknek 44.750 Ft, 10 év alatti gyerekeknek 37.300 Ft

5 nap/ 4 éj: felnőtteknek 54.250 Ft , 10 év alatti gyerekeknek 45.200 Ft

6 nap/ 5 éj: felnőtteknek 67.800 Ft 10 év alatti gyerekeknek 56.500 Ft

 

Az összeg tartalmazza a szállás és a félpanziós ellátás költségét, valamint csoportos síoktatást a tábor ideje alatt (min. 30 fő)

Érdekli az út?
Sítáborokkal kapcsolatos információk, megrendelések:
iroda@vidamdelfin.hu
»